Nieuws, Blogs en Sport Nederland

Een overzicht van Nederlandse Nieuws-, Blogs en Sportsites

Horren op Maat, horrengigant

Nieuws Nederland

RTL NIEUWS

    +

    RTL Nieuws & Entertainment

  • Paard na 6 dagen gered van dak in Brazilië
    Brazilië wordt al dagen geteisterd door zware overstromingen. Meer dan 100 mensen zijn om het leven gekomen. Dieren komen ook in de problemen. Paard Caramelo vluchtte voor het hoogwater en werd na zes dagen gered.... Read more »
  • In beeld: Russische stadsbus gaat te water in Sint-Petersburg
    In Sint-Petersburg is vanmiddag een stadsbus te water geraakt. Volgens het Russische persbureau RIA kwamen daar vier mensen bij om het leven. Op beelden is te zien dat de bus een bocht over een brug maakte, toen het misging.... Read more »
  • Joost Klein grote afwezige bij repetitie songfestival na incident
    Tijdens de eerste finalerepetities van het Eurovisiesongfestival in Malmö is het optreden van Nederland opvallend genoeg overgeslagen. Joost Klein (26) zou als vijfde act op het podium komen, maar in plaats van de zanger verscheen zangeres Eden Golan namens Israël, die in de startvolgorde eigenlijk na de Fries komt. Joost... Read more »
  • Repetities finale Joost Klein last-minute gecanceld
    Een opmerkelijke gebeurtenis vandaag in Mälmo. Op de beelden van de finale-repetities van het Eurovisie Songfestival is te zien dat het optreden van Joost Klein (26) wordt overgeslagen. De makers gaan gelijk door naar het optreden van Israël. De beelden tonen dat de props van de Nederlandse act worden tegengehouden... Read more »
  • Bejaarde klimaatactivisten maken barst in vitrine Magna Carta
    In Londen hebben twee bejaarde klimaatactivisten schade aangericht aan een vitrine met een exemplaar van de beroemde Magna Carta. Ze sloegen namens Just Stop Oil een barst in het glas en lijmden zich daarna vast aan de vitrinekast.... Read more »
  • Wielrenster Bredewold wint eerste rit van Ronde van Baskenland
    Wielrenster Mischa Bredewold heeft de eerste etappe van de Ronde van Baskenland gewonnen. De Europees kampioene was de snelste in een massasprint na een rit over 140 kilometer van Vitoria-Gasteiz naar Elgoibar.... Read more »
  • Alsnog 12,5 jaar cel voor Nederlander die in 2007 zijn vrouw doodde in Thailand
    Bert den D. moet alsnog de cel in vanwege het doden van zijn vrouw in 2007, in Thailand.... Read more »

BLIK OP NIEUWS

    +

    Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

  • Kabinet biedt UWV ruimte voor groot experiment sollicitatieplicht
    Het kabinet wil meer inzicht in wat het beste werkt om mensen met een WW-uitkering weer aan een baan te helpen. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met een voorstel van minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat UWV juridisch de ruimte geeft voor een groot experiment naar de... Read more »
  • Jongen (17) zwaargewond bij steekincident Spijkenisse
    Een 17-jarige jongen uit Spijkenisse raakte donderdagmiddag zwaargewond bij een steekincident. Hij werd gewond aangetroffen op de Salamanderveen en is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over de toedracht is nog veel onduidelijk en de politie spreekt graag met getuigen.... Read more »
  • Bestuurder op de vlucht na ongeval
    Na een eenzijdig ongeval tussen Valthe en Exloo heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag haar handen vol gehad aan de zoektocht naar de bestuurder.... Read more »
  • Kabinet biedt UWV ruimte voor groot experiment sollicitatieplicht
    Het kabinet wil meer inzicht in wat het beste werkt om mensen met een WW-uitkering weer aan een baan te helpen. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met een voorstel van minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat UWV juridisch de ruimte geeft voor een groot experiment naar de... Read more »
  • Brandbom tegen woning, politie doet onderzoek
    De politie doet onderzoek nadat er rond middernacht, vrijdag 10 mei, een explosief is afgegaan bij een woning aan de Nieuwevaert. De vermoedelijke brandbom veroorzaakte brand en meerdere ruiten zijn gesneuveld. Op het moment van de brand was er niemand in de woning aanwezig.... Read more »
  • Eichelsheim bespreekt in Rotterdamse haven mogelijkheden voor overslag militair materieel
    Defensie zoekt naar nauwere samenwerking met civiele partners, waaronder havenbedrijven en transportbedrijven. Dit is belangrijk omdat als het nodig is militaire eenheden en materieel snel en ongehinderd Nederland binnen moeten kunnen komen.... Read more »
  • Verdachten opgepakt na plofkraak op juwelier
    De politie kreeg donderdagochtend 9 mei (Hemelvaartsdag) om 05.00 uur de melding dat meerdere inbraakalarmen afgingen bij een juwelier aan het Vijverhof in het Noord-Hollandse Avenhorn.... Read more »

NU.NL

NIEUWS.NL

    +

    Nieuws.nl

  • Joost Klein overgeslagen tijdens repetitie finale
    MALMÖ (ANP) - Tijdens de eerste finalerepetities van het Eurovisie Songfestival in Malmö is het optreden van Nederland opvallend genoeg overgeslagen. Joost Klein zou als vijfde act het podium opkomen maar in plaats van de zanger verscheen Israël, dat in de startvolgorde na de Fries komt. Klein was wel te... Read more »
  • Zieke Rybakina kan haar titel in Rome niet verdedigen
    ROME (ANP) - Elena Rybakina kan haar titel van het tennistoernooi in Rome niet verdedigen. De nummer 4 van de wereld uit Kazachstan is ziek en heeft zich afgemeld voor haar wedstrijd van vrijdag in de eerste ronde tegen de Roemeense Irina-Camelia Begu. Het bericht Zieke Rybakina kan haar titel... Read more »
  • 13.700 jongeren ondanks leerplicht thuis, stijging van een derde
    DEN HAAG (ANP) - De groep jongeren die ondanks een leerplicht thuiszit, is in een jaar tijd met een derde gegroeid tot afgerond 13.700 in het schooljaar 2022-2023. Dat meldt demissionair onderwijsminister Mariëlle Paul in een Kamerbrief. Dat komt onder andere doordat het gemeenten niet lukt om onderwijs te regelen... Read more »
  • Tennisser Thiem beëindigt carrière aan eind van seizoen
    WENEN (ANP) - Dominic Thiem stopt aan het einde van dit seizoen met tennissen. Dat heeft de 30-jarige Oostenrijker in een video bekendgemaakt op Instagram. Hij kampt al langere tijd met een polsblessure. Het bericht Tennisser Thiem beëindigt carrière aan eind van seizoen verscheen eerst op Nieuws.nl.... Read more »
  • Onduidelijk of UvA-gebouwen maandag weer opengaan
    AMSTERDAM (ANP) - Het is nog onduidelijk of de gebouwen van de Universiteit van Amsterdam (UvA) maandag weer opengaan. Woensdag liet de universiteit weten dat alle UvA-gebouwen in elk geval tot maandag dicht blijven. Wat er daarna gebeurt, hangt van de omstandigheden af, legt een woordvoerder van de UvA vrijdag... Read more »
  • Bereidheid EU-bedrijven om te investeren in China op dieptepunt
    BEIJING (ANP/BLOOMBERG) - China verliest zijn glans als topland voor Europese bedrijven om in te investeren, meldt de Kamer van Koophandel van de Europese Unie in China. Slechts 13 procent van de ondervraagde bedrijven ziet het land nog als een topbestemming voor investeringen. Dat is het laagste niveau sinds het... Read more »
  • Australisch pensioenfonds buigt voor kritiek beleggingen Israël
    SYDNEY (ANP/BLOOMBERG) - Cbus, een van de grootste pensioenfondsen van Australië, herziet zijn investeringsbeleid na druk van een grote vakbond. Die had het fonds opgeroepen niet meer te beleggen in bedrijven die wapens en defensietechnologie aan Israël leveren. Het bericht Australisch pensioenfonds buigt voor kritiek beleggingen Israël verscheen eerst op... Read more »

TWEAKERS

    +

    Tweakers Mixed RSS Feed

  • Zscaler haalt testomgeving offline maar ontkent slachtoffer van hack te zijn
    Zscaler ontkent dat het slachtoffer is geworden van een hack. Het bedrijf zegt wel dat het een onbeschermde testomgeving heeft ontdekt, maar dat daar geen klantinformatie in stond. Eerder verscheen een post waaruit bleek dat het bedrijf zou zijn gehackt.... Read more »
  • eM Client 9.2.2258
    Versie 9.2.2157 van eM Client is uitgekomen. Deze e-mailclient is beschikbaar voor Windows en macOS. Het programma heeft verder ook een kalender, er kunnen taken en notities worden bijgehouden, en er kan worden gechat via Google Talk, Jabber en via het xmpp-protocol. Het programma is gratis voor privégebruik, maar voor... Read more »
  • Toezichtsraad: pro-Palestijns geluid op Instagram en Facebook wordt gecensureerd
    Op Instagram en Facebook worden Palestijnse en pro-Palestijnse gebruikers gecensureerd en moederbedrijf Meta doet te weinig om dat te verhelpen. Dat zegt Meta's eigen toezichtsraad, de Meta Oversight Board.... Read more »
  • Meta lijkt te werken aan eigen dm-functie voor Threads
    Threads krijgt mogelijk een functie die gebruikers dm's laat versturen. Meta heeft de functie nog niet officieel aangekondigd, dus het is nog onbekend wanneer deze beschikbaar komt voor alle Threads-gebruikers.... Read more »
  • Rocky Linux 9.4
    Versie 9.4 van Rocky Linux is uitgekomen. De Linux-distributie is ontstaan als afsplitsing van CentOS, de community edition van Red Hat Enterprise Linux, nadat Red Hat had aangegeven er niet meer verder mee te willen. Rocky Linux is nog steeds gebaseerd op RHEL en heeft ook een migratietool die overstappen... Read more »
  • 'OpenAI kondigt maandag zoekmachine op basis van ChatGPT aan'
    OpenAI zou volgende week een eigen zoekmachine willen aankondigen, zeggen bronnen binnen het bedrijf tegen Reuters. Die zoekmachine is gebaseerd op het ChatGPT-model en zou onder andere verwijzingen naar bronnen bevatten en up-to-date-informatie bevatten.... Read more »
  • Redactieblog #8 - Bluetoothretrofits, shadowdrops en MiniDV-perikelen
    In editie #8 tonen probeert Hayte bluetooth aan de praat te krijgen in zijn enigszins oude auto, reflecteert Jurian op het spanningsveld tussen kleine gameontwikkelaars en 'shadowdrops' en duikt Niels in de rabbithole van oude MiniDV-camera's.... Read more »

MEDIACOURANT

    +

    Mediacourant.nl

  • Miljuschka heeft nare ervaring met The Masked Singer: ‘Niet leuk’
    Miljuschka Witzenhausen© RTL Miljuschka Witzenhausen kijkt met ongemak terug op haar deelname aan de RTL 4-show The Masked Singer anderhalf jaar geleden. Ze heeft het niet als iets positiefs ervaren… Er zijn bijna geen BN’ers meer te vinden die níet in een pak hebben gezeten bij The Masked Singer of... Read more »
  • Jacqueline Govaert krijgt veel steun na kritiek op Japans etentje
    Jacqueline Govaert© RTL Jacqueline Govaert krijgt ontzettend veel steun na de felle kritiek die is geuit op haar etentje in een Japans restaurant. “Laat haar zelf weten wat ze doet en waar ze heen gaat!” Het is volgens Evert Santegoeds een grove schande dat Jacqueline Govaert woensdagavond met haar gezin... Read more »
  • Peter Beense vindt Thomas van Groningen niet te dik voor Op1
    Peter Beense en Thomas van Groningen© Instagram, NPO Thomas van Groningen krijgt steun uit onverwachte hoek nu Victor Vlam heeft geroepen dat hij te dik is voor de presentatie van Op1. Peter Beense is het er namelijk zwaar mee oneens… Viert fatshaming hoogtij? In korte tijd hebben twee mediaprominenten zich... Read more »
  • Victor Abeln is zó bekend dat uit eten gaan lastig is: ‘Hoofd omlaag’
    Victor Abeln© Annemieke van der Togt Victor Abeln, de barman uit First Dates, baalt er ontzettend van dat hij zo bekend is geworden. Hij kan naar eigen zeggen niet eens meer normaal uit eten. “Ik hou mijn hoofd omlaag.” Het is over en uit voor Victor Abeln: hij heeft besloten... Read more »
  • Gerard Joling adviseert land: ‘Smeer je in, maar niet met SPF50’
    Gerard Joling© Instagram Nederland heeft een prachtig zonnig weekend voor de boeg, dus dat wordt weer smeren geblazen. Hoe doet Gerard Joling dat? Hij adviseert de mensen om geen SPF50 te gebruiken… Het beloven een aantal flink zonnige dagen te worden in Nederland: op zondag, Moederdag, lijkt het zelfs 25... Read more »
  • ‘Joop van den Ende gooit servies stuk na VI-scoop Albert Verlinde’
    Albert Verlinde en Joop van den Ende© RTL, NPO Joop van den Ende heeft het servies door het huis gegooid toen hij gisterenavond naar Vandaag Inside zat te kijken. Althans, dat verwacht Guido den Aantrekker. “Dit is heel vals.” Albert Verlinde kwam gisterenavond aan tafel bij Vandaag Inside met een... Read more »
  • Jeroen van der Boom in shock na ontlokken sneer over Gordon
    Toppers en Gordon© SBS Jeroen van der Boom kan het niet geloven als zijn collega Gerard Joling zich een sneer aan het adres van Gordon laat ontlokken. “Nou, die heb je ook weer te pakken”, klinkt het backstage. Het is voor De Toppers natuurlijk belangrijk dat het in de publiciteit... Read more »

Blogs Nederland

SKOFTEN

VKMAG

    +

    News - VK Magazine

  • Boer Harm is er klaar mee
    Zo'n masker kost je ongeveer 500 euro, maar daarna kun je jezelf wel voordoen als de meest geboekte artiest van dit moment. En Boer Harm zal heus wel groupies hebben die Brommers willen kieken. Via Wiliam Bossong.... Read more »
  • Grindr notificaties van man gaan af tijdens uitzending van Eurovisie songfestival
    Op donderdag was de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Malmö in Zweden en het zal je vast niet ontgaan zijn dat Joost Klein namens Nederland door is naar de finale die op zaterdag zal worden gehouden. Joost is zaterdag als vijfde aan de beurt om weer net... Read more »
  • Cecilia laat zien dat het met haar balans op de racefiets wel goed zit
    Ja, wij hebben, net zoals de meeste mensen, wel iets tegen wielrenners. Dat komt omdat wielrenners zichzelf steevast overschatten en het idee hebben dat ze echt kunnen koersen zoals de professionele wielrenners dat doen. Dus hebben ze het juiste pakje aan, het juiste fietsje gekocht, maar nog steeds...... Read more »
  • Het is heel makkelijk om bedrijfskleding van NS te bestellen, Darshan doet het voor
    Onderzoeksjournalist Darshan Boerema hebben we al een aantal keren voorbij zien komen op het internet, want hij heeft het tot zijn missie gemaakt om te onderzoeken hoe makkelijk je bedrijfskleding kunt bestellen, zonder dat je daarvoor bevoegd bent. Zo hebben we Darshan gezien in kleding van PostNL,...... Read more »
  • Clocharde heeft misschien wel het beste uitzicht op de Eiffeltoren
    De Eiffeltoren, toch wel het icoon van Parijs. Het smeedijzeren gevaarte is 324 meter hoog en ontworpen door Gustave Eiffel. Gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1889. Toentertijd was de Eiffeltoren het hoogste gebouw ter wereld. Vandaag de dag is het een van de meest bezochte toeristische attr...... Read more »
  • Het caravan seizoen is begonnen: Gewoon doorduwen met je sleurhut
    Als je de afgelopen weken op de weg hebt gereden, dan heb je vast en zeker ook gezien dat het zogenaamde caravan seizoen weer is begonnen. Mensen die een hele supermarkt inladen in hun caravan en vervolgens met een auto met waarschijnlijk een te lichte motor op vakantie gaan. Nu... Read more »
  • Trust the process: Joost Klein met 'Europapa' door naar de finale Eurovisie Songfestival 2024
    Hoppa! De eerste stap is gezet door Joost Klein om de finale te winnen van het Eurovisie Songfestival 2024 en dat is om door te gaan naar deze finale. Tijdens de halve finale op donderdag bracht Joost het nummer 'Europapa' ten gehore en het optreden was genoeg om door te... Read more »

GEENSTIJL

DAILYBASE

ICULTURE

    +

    iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

  • Geluidsvolume van de AirPods aanpassen: dit zijn alle opties
    Staat je muziek te luid of juist te zacht? Dan kun je gemakkelijk het geluidsvolume op de AirPods aanpassen. Het kan op verschillende manieren en in deze tip lopen we ze met je langs. Het artikel Geluidsvolume van de AirPods aanpassen: dit zijn alle opties lees je op iCulture.... Read more »
  • Final Cut Camera-app laat je filmen met vier iPhones tegelijk
    Apple heeft deze week de Final Cut Camera-app aangekondigd voor iPhone en iPad. Daarmee wordt het mogelijk om met vier iPhones (of iPads) tegelijk te filmen, zodat je een scène vanuit vier camerastandpunten kunt vastleggen. Het artikel Final Cut Camera-app laat je filmen met vier iPhones tegelijk lees je op... Read more »
  • Apple biedt excuses aan voor vernietigende iPad-reclame
    Apple kondigde deze week de nieuwste iPads aan. Er hoort een reclamefilmpje bij, die de komende weken te zien zou zijn in een uitgebreidere reclamecampagne. Maar de reclamespot viel totaal niet in de smaak bij het publiek en critici. Het artikel Apple biedt excuses aan voor vernietigende iPad-reclame lees je... Read more »
  • WhatsApp ziet er anders uit: nieuw design wordt vanaf nu wereldwijd uitgerold
    WhatsApp ziet er vanaf nu net iets anders uit. De populaire chatapp heeft een vernieuwd design gekregen met meer groen en afgeronde knoppen. Ook komt er een handige functie bij die je wellicht al van Telegram kent. Het artikel WhatsApp ziet er anders uit: nieuw design wordt vanaf nu wereldwijd... Read more »
  • Zo kun je je AirPods schoonmaken (ook AirPods Max)
    Hoe kun je AirPods schoonmaken en vuil verwijderen? Welke middelen heb je daarvoor nodig? Alles over vuil verwijderen uit de AirPods, het oplaaddoosje en het reinigen van de AirPods Max lees je hier. Het artikel Zo kun je je AirPods schoonmaken (ook AirPods Max) lees je op iCulture.... Read more »
  • iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 mei 2024
    Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 9 mei 2024? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag. Het artikel iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 mei 2024 lees je op iCulture.... Read more »
  • Vernieuwde Sonos-app bedolven onder kritiek: dit vindt Sonos er zelf van
    Sonos heeft een grote update voor haar app uitgebracht. Maar dat leidde al snel tot kritiek: meerdere functies uit de oude app ontbreken. Sonos blijft echter achter de update staan en vindt dat ze een moedige stap hebben genomen. Het artikel Vernieuwde Sonos-app bedolven onder kritiek: dit vindt Sonos er... Read more »

AUTOBLOG

    +

    Autoblog.nl

  • Update voor de Seat Leon: dit gaat er veranderen
    Seat vindt het tijd om de Leon te voorzien van een update. We zetten de veranderingen voor je op een rij. Seat heeft met de Leon een prettige c-segmenter in huis. Redelijk succesvol ook in ons land. Hij is er niet alleen als hatchback, maar ook als Sportstourer. De Leon... Read more »
  • Alpine Alpenglow Hy4 is team waterstof
    Is er toekomst voor de verbrandingsmotor? Alpine denkt van wel, maar dan niet met benzine als brandstof, maar waterstof. We kennen waterstof in personenauto’s natuurlijk in combinatie met een brandstofcel. Je tankt waterstof bij de pomp en de brandstofcel zet de waterstof om in elektriciteit waar de auto vervolgens op... Read more »
  • BYD wil graag een Europees merk worden
    BYD is slim en wil een tweede assemblagefabriek in Europa bouwen. Geen gedoe met de Europese Commissie en kansen voor VDL NedCar? Het Chinese BYD timmert aan de weg in Europa. Scheepladingen vol met Chinese stekkerbakken komen aan in de havens en staan daar stof te happen tot een koper... Read more »
  • Gespot – Een vers geïmporteerde Skyline GT-R
    Dit artikel Gespot – Een vers geïmporteerde Skyline GT-R verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • Ook Ford heeft het gehad met het milieu
    Als iedereen zijn belofte breekt, dan Ford ook maar. Die hebben het ook gehad met het milieu. Het houdt niet op, niet vanzelf. De lijst met automerken die de ICE binnenkort uit faseert wordt telkens korter. Dat komt omdat de lijst met merken die het uitstellen juist langer aan het... Read more »
  • VideoPolitie vangt gevangene in Toyota Aygo
    Ja, de politie vangt een gevangene in een Toyota Aygo. Dit artikel Politie vangt gevangene in Toyota Aygo verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
  • Wie bestelt er nu een grijze auto?
    Ja, dat vragen wij ons af, wie wil er tegenwoordig een grijze auto? Nou, jongens en meisjes. Kom er maar in. de vraag is duidelijk: wie bestelt er anno 2024 nog een grijze auto? Hebben we met zijn allen niet besloten dat een kleurtje enorm premium is? Op de redactie,... Read more »

Sport Nederland

SPORTNIEUWS.NL

No RSS Item

FC UPDATE

RACING NEWS NEDERLAND

HET IS KOERS

No RSS Item

NU.NL – SPORT

HOCKEY.NL

    +

    Hockey.nl

  • Hockey op tv: Alle camera’s gericht op afscheid Eva Drummond
    Het laatste officiële speelweekend van de Tulp Hoofdklasse is aangebroken. En wat voor een weekend. Vooral in de Hoofdklasse Heren is het onderin nog heel spannend. Want wie degradeert er rechtstreeks en wie speelt er play-outs? Natuurlijk is er ook extra aandacht voor de dameswedstrijd HGC – Amsterdam, waar Eva... Read more »
  • Winst op Oss deed DES beseffen dat bekersucces mogelijk is
    De avonturen in de Silver Cup zijn voor de dames van DES vaak van korte duur. Maar dit seizoen is alles anders. Voor het eerst in de clubhistorie is de club uit Kaatsheuvel doorgedrongen tot de halve finales van het bekertoernooi, waarin oud-winnaar GHBS de tegenstander is. Het geloof dat... Read more »
  • VideoKerstholt stopt ermee: ‘Ik heb alles uit mijn carrière gehaald’
    Terwijl de rest van haar teamgenoten het veld zaterdag na de wedstrijd tegen Kampong al lang verlaten hadden, stond Maxime Kerstholt (28) nog altijd binnen de lijnen. Ze had het druk, want bijna de hele zijlijn vol publiek was er speciaal voor haar. Ze knuffelde en kletste met iedereen. Met... Read more »
  • Local Hero #5: ‘Wanneer alle trainers blij zijn, ben ik ook blij’
    In de rubriek Local Hero wordt regelmatig een clubheld geïnterviewd. Deze week is het de beurt aan Sandra Boele, vrijwilligster bij Xenios. Zij werd genomineerd door diverse trainers van de Amsterdamse club. Ken jij ook een lokale held? Mail ons dan! Hi Sandra, op welke locatie ben je nu? Sandra... Read more »
  • Voor in de agenda: alle data van play-offs en NK’s 
    Het seizoen 2023-2024 nadert zijn ontknoping. De KNHB heeft de finaledata van alle play-offs en NK’s bekendgemaakt. Hieronder vind je het overzicht. Opzet play-offs Alle play-offseries worden gespeeld over twee wedstrijden. Een wedstrijd hoeft niet tot een winnaar te leiden. Na wedstrijd twee worden de uitslagen in een ranglijst gezet... Read more »
  • Dokkum speelde drie jaar alleen maar ‘uit’: ‘Eindelijk een eigen plek’
    Drie jaar lang speelden ze alleen uitwedstrijden. Trainden ze op voetbalkunstgras. En was het vooral wachten en uitkijken naar dat ene moment. Een eigen veld, een eigen plek. Eind vorige maand was het zover voor het jonge Dokkum, waar het engelengeduld werd beloond. ‘We moesten de ene week uit naar... Read more »
  • VideoPromotieklasse (D&H)- Doelpunten Speelronde 20
    De Promotieklasse beleefde afgelopen zondag de twintigste speelronde van dit seizoen. Uit de wedstrijdbeelden die de video-analisten op de torens aanleveren, monteren wij per speelronde panklare video’s met daarin natuurlijk alle goals. Veel kijkplezier!   Promotieklasse Dames   Promotieklasse Heren Het bericht Promotieklasse (D&H)- Doelpunten Speelronde 20 verscheen eerst op... Read more »
?wi=362754&ws=

Picdumps – Leuke en grappige foto’s